ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring
<< Terug naar overzicht

Meester Vermeulenstraat 5 4247GC Kedichem

Nieuwe woning!

  • Woonoppervlakte: 110 m²
  • Perceeloppervlakte: 280 m²
  • Vraagprijs € 475.000 v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

NIEUWE WONING!

Sfeervolle vrijstaande levensloopbestendige woning met dakkapellen en erker in het kleinschalige nieuwbouwproject “Het achtererf”. De woning is gelegen in een gezellig hofje in de dorpskern van Kedichem, nabij de rivier de “Linge”. Doordat het object veel leefcomfort op de begane grond biedt, is dit object zeer geschikt voor senioren, maar ook om wonen en werken te combineren.

De woning beschikt o.a. op de begane grond over één slaapkamer/praktijkruimte, woonkamer met erker en open keuken, badkamer (eventueel kantoor) en bijkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer.

Verder beschikt de woning over een warmtepomp, balansventilatie en volledige isolatie volgens bouwbesluit. Rc waarde dak is 6,3 (16 cm pir isolatie) en Rc waarde muren 4,5 (10 cm pir isolatie). Dit betekent een laag energieverbruik.

Doordat de woning casco wordt verkocht, kunt u de woning verder geheel naar wens afwerken en inrichten. De woning is volledig gestuct, zowel de wanden als plafonds.

Er is ruimte voor 2 parkeerplaatsen op het eigen erf. De tuin, gelegen op het zuid-oosten, kunt u eveneens naar eigen wens ontwerpen en aanleggen.

Het hofje is gemeenschappelijk/mandelig eigendom. Dit betekent dat de omwonende woningeigenaren verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van dit gebied (kadastraal bekend gemeente Kedichem, sectie B, nummer 3108, groot 473 m². Hiervoor is de “Beheervereniging Mandeligheid Achtererf” opgericht met een jaarlijkse eigen bijdrage (naar rato het perceeloppervlak, 280/1485e onverdeeld aandeel).

Het rustige dorp Kedichem maakt deel uit van de gemeente Vijfheerenlanden, provincie Utrecht en ligt in het groene hart. In Kedichem is o.a. een basisschool, een kerk en een dorpshuis op loopafstand.  De steden Utrecht, Den Bosch en Rotterdam zijn per auto op ca. 30 minuten bereikbaar.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging van deze woning!

Indeling:

begane grond:

Entree/hal met meterkast en trapopgang; toiletruimte; woonkamer met erker, openslaande tuindeuren, trapkast en toegang naar bijkeuken en slaapkamer/praktijkruimte; open keuken; bijkeuken met wasmachine-aansluiting, warmtepomp, buffervat en tuindeur; slaapkamer met toegang naar badkamer (of kantoor); badkamer (of kantoor).

1e verdieping:

Overloop met dakkapel en vlizotrap naar zolder; 2 slaapkamers; badkamer met dakkapel; technische ruimte met wasmachine-aansluiting.

Zolder:

Bergzolder

Algemeen:

. Warmtepomp met buffervat, merk Nefit Enviline.

. De woning is voorzien van: volledige isolatie, warmteterugwinningsunit (wtw)/balansventilatie, draai-/kiepramen, zinken regenpijpen en dakgoten.

. Vloerverwarming op de gehele begane grond en 1e verdieping.

. Energielabel: A+

KENMERKEN:

Bouwjaar: 2021/2022

Perceeloppervlakte: 280 m²

Woonoppervlakte: ca. 110 m²

Inhoud: ca. 375 m³

Interesseformulier