ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring
<< Terug naar overzicht

Nelleveldstraat 1 A 4891ZJ Rijsbergen

Varkensstallen maken plaats voor nieuwbouw! 

  • Perceeloppervlakte: 3300 m²
  • Prijs € 535.000 v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Varkensstallen maken plaats voor nieuwbouw! 

Waar voorheen een varkenshouderijbedrijf gevestigd was in Rijsbergen, kunnen nu twee vrijstaande riante woningen gebouwd worden. Altijd al uw eigen woning willen bouwen op een fraaie, vrije locatie? Dan is dit uw kans! 

De kavels zijn zeer landelijk gelegen op een prachtige locatie in het buitengebied aan de zuidkant van Rijsbergen in de gemeente Zundert. Door deze landelijk ligging bieden de kavels, welke respectievelijk ca. 3.300 m² en ca. 5.000 m² zijn, ook een fraai uitzicht over het polderlandschap. Volgens het bestemmingsplan “ruimte voor ruimte woningen Nelleveldstraat 1A te Rijsbergen” mag er maximaal 1.000 m³ per woning gebouwd worden. Op Ruimtelijkeplannen.nl kunt u alle informatie hierover vinden. 

De prijzen voor de kavels zijn € 535.000,-- v.o.n. resp. € 570.000,-- v.o.n.

De nieuwbouw is twee autominuten verwijderd van het natuurgebied “De Pannenhoef” met zijn mooie vennen, wandel- en ruiterpaden. Via de N263, heeft het object een snelle aansluiting op de A16 (Rotterdam – Breda - Antwerpen) en de A58 (Bergen op Zoom – Breda – Tilburg - Eindhoven).  Voor dagelijkse winkel-, bank- en schoolvoorzieningen kan men terecht in Rijsbergen (ca. 1,5 km) of Zundert (ca. 6 km).

We nodigen u graag uit om met ons in gesprek te gaan over deze ruime kavels om uw droomhuis te realiseren!

Interesseformulier