ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring

Verkoop

U gaat uw huis verkopen. Dat is een ingrijpende gebeurtenis waarbij heel wat komt kijken. Voor u is het geen dagelijks werk, dus u geeft die zorg graag uit handen. Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat er op een betrouwbare manier wordt omgesprongen met uw waardevolle eigendom. Bespaar u veel tijd en moeite en schakel Land-Huis in. Bij Land-Huis bent u verzekerd van een persoonlijk advies en een uitstekende begeleiding tijdens het hele verkoopproces. Dat begint al bij het vaststellen van de vraagprijs en gaat door tot het passeren van de akte bij de notaris.

Bedrijfspanden
Land-Huis heeft niet alleen de nodige kennis van de woningmarkt, maar kan u ook van dienst zijn bij de verkoop van uw agrarische of bedrijfspanden. Wij beschikken over de kwalificaties om u bij de verkoop daarvan te begeleiden en afgewogen adviezen te geven.

Enkele stappen

Op het moment dat u ons de opdracht tot verkopen geeft, gaan wij het proces in gang zetten. Uiteraard wilt u weten wat u tijdens de verkoopperiode allemaal kunt verwachten. Hieronder geven wij een overzicht van enkele stappen in het proces.

Bouwkundige situatie
Hoe is de bouwkundige situatie van uw huis? Wij zullen uw woning daarop inspecteren en u adviseren of een nader bouwkundig onderzoek, de ‘VastgoedPro’ woonhuiskeuring in uw situatie gewenst is. Verder doen we een kadastraal en bestemmingsplantechnisch onderzoek.

Vraagprijs
Wij bekijken uw woning, vragen u waarom u de woning wilt verkopen en hoeveel tijd u heeft. Deze informatie gebruiken we om de vraagprijs vast te stellen. Dat gebeurt uiteraard in nauw overleg met u.

Verkooppresentatie
Land-Huis zorgt voor een uitgebreide verkooppresentatie van uw woning, compleet met plattegronden, foto’s en een wervende tekst. We zorgen ervoor dat uw huis onder de aandacht komt van zoveel mogelijk potentiële kopers. Door ons uitwisselingssysteem, het VastgoedPro-datanetwerk, zijn onze collega’s meteen op de hoogte wanneer uw woning bij ons te koop staat. We plaatsen uw huis ook op verschillende internetsites en in overleg met u zetten we advertenties in (regionale) bladen.
Verder krijgt u een tuinbord, nog steeds een doeltreffende methode om de aandacht op uw huis te vestigen.
Vaak hebben we dit allemaal niet nodig, want onze kracht ligt in de stille verkoop.

Bezichtiging
Wij leiden aspirant-kopers rond door uw huis en houden u op de hoogte van hun reacties.

Overdracht
Land-Huis ziet toe op een correcte afwikkeling van de verkoop door de notaris. Wij blijven tot en met de overdracht voor u klaarstaan met advies.