ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring

Aankoop

De beslissing om een (ander) huis te kopen is een mooie maar enerverende stap in uw leven. In eerste instantie denkt u misschien: dat regel ik zelf wel. Maar het is niet ondenkbaar dat u in dat geval tegen allerlei onverwachte problemen aanloopt, bijvoorbeeld op bouwtechnisch, juridisch of prijstechnisch gebied.

U kunt ook een makelaar in de arm nemen. Land-Huis heeft de deskundigheid in huis om u tijdens het hele aankoopproces te adviseren. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding waarbij uw wensen en mogelijkheden voorop staan. Dat gebeurt vanaf de eerste oriƫntatie tot en met de akte bij de notaris.

Bedrijfspanden
Land-Huis heeft niet alleen de nodige kennis van de woningmarkt, maar wil u ook graag van dienst zijn bij de aankoop van agrarische of bedrijfspanden. Wij beschikken over de kwalificaties om u bij de aankoop daarvan te begeleiden en afgewogen adviezen te geven.

Enkele stappen

Uiteraard wilt u weten wat u tijdens de zoektocht naar een geschikt huis allemaal kunt verwachten. Hieronder geven wij u een overzicht van enkele stappen in de aankoopprocedure.

Woonwensen
Om te beginnen spreken we met u de procedure door en noemen we de voorwaarden waarop wij onze diensten aan u verlenen. Alle afspraken, en ook de kosten die hieraan zijn verbonden, worden vastgelegd. Vervolgens buigen we ons samen met u over uw woonwensen en uw mogelijkheden. Wij willen graag een zo volledig mogelijk beeld krijgen van de soort woning die u zoekt, de gewenste ligging en de prijsklasse.

Met dit plaatje in ons hoofd kijken we naar het woningaanbod. Wij zijn op de hoogte van nagenoeg het totale woningaanbod omdat we gebruik kunnen maken van het VastgoedPro-datanetwerk en internet.

Bezichtiging
Uit het woningaanbod selecteren we een of meer huizen die aan uw wensen voldoen. U krijgt de beschikking over alle mogelijke documentatie, zodat u zich alvast een beeld kunt vormen. Is er een woning bij die u bevalt, dan bezichtigen wij samen met u het huis. U kunt op uw gemak rondkijken. Wij letten intussen op de bouwkundige staat, het onderhoud en eventuele gebreken.

Voelt u iets voor de woning? Dan doen wij een vervolgonderzoek. In sommige gevallen zullen we u adviseren een extra bouwkundige keuring te laten uitvoeren, of een bodemonderzoek. Dat gebeurt door een door ons geselecteerd deskundig bureau.

Onderhandelen
U weet het zo goed als zeker: dit huis is het. Wij hebben allerlei gegevens verzameld over deze woning en kunnen u op basis daarvan een afgewogen oordeel geven over de waarde van dit huis. Wij doen namens u een eerste bod en onderhandelen met de verkoper of zijn makelaar over de prijs en de bijkomende condities.

Zodra beide partijen het eens zijn, is het zaak de overeengekomen afspraken zo snel mogelijk in een koopakte vast te leggen. Wij zorgen voor een correcte afwikkeling tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Dat is het moment waarop u de gelukkige eigenaar bent van uw nieuwe huis!


Klik hier om u in te schrijven als woningzoekende