ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring

Organisatie

U bent op zoek naar maatwerk en persoonlijk advies. Dan is Land-Huis het juiste adres voor u. We hebben een ruime ervaring in de makelaardij en beschikken over een gedegen kennis van de regionale marktsituatie.
Frans de Leeuw, be√ędigd makelaar, register makelaar en register taxateur, is uitstekend thuis op het gebied van aan- en verkoop van woningen en van agrarische en bedrijfsobjecten. Ook heeft hij de kwalificaties in huis om u optimaal te kunnen adviseren bij onteigeningszaken en om taxaties uit te voeren. Gerdien de Leeuw verzorgt de pr, interne organisatie en het secretariaat.

Voor de verkoop van huizen en panden maken we uiteraard gebruik van een scala aan presentatiemogelijkheden. Maar vaak hebben wij die inzet helemaal niet nodig; onze kracht ligt in de stille verkoop.

Land-Huis is aangesloten bij de VastgoedPro. Dit heeft voor u als voordeel dat we door ons uitgebreide netwerk precies weten wat er speelt op de markt en bovendien heeft u de garantie dat we ons houden aan stringente beroepsregels, vastgelegd in de VastgoedPro-erecode.

Wat kunt u van ons verwachten?: