ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring
<< Terug naar overzicht

Het Bos ongenummerd 4231BN Meerkerk

Zouwenbos bouwnummer 2

  • Woonoppervlakte: 102 m²
  • Perceeloppervlakte: 178 m²
  • Prijs € 489.000 v.o.n.
Onder optie

Omschrijving

Project “Zouwenbos” gaat van start!

Midden in de kern van Meerkerk én toch landelijk gelegen worden elf woningen gerealiseerd tussen de Zouwendijk en Het Bos. Het plan omvat tien twee-onder-één-kap woningen en één vrijstaande woning met ruime aangrenzende berging. Doordat bij de twee-onder-één-kap woningen alle voorzieningen op de begane grond aanwezig zijn, zijn de woningen uitermate geschikt als levensloopbestendige woningen en voor jonge gezinnen. Op de 1e verdieping kan gekozen worden voor een open ruimte of 2 slaapkamers.Kortom: ideaal voor alle doelgroepen!

De woningen hebben een mooie en moderne uitstraling, zijn energiezuinig, hebben veel lichtinval en zijn gebouwd met duurzame materialen. De woningen zijn daarnaast uitstekend geïsoleerd en gasloos ontworpen conform BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) normen. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om de woning te laten bouwen naar uw wens!

Alle voorzieningen zijn op loopafstand van het ‘Zouwenbos’ aanwezig. Meerkerk heeft veel te bieden: diverse sportmogelijkheden, een levendig verenigingsleven, restaurants, winkels, supermarkt, kerken, basisscholen, kinderopvang, medisch centrum (met huisartsenpraktijk, tandartspraktijk en fysiotherapie), veel bedrijvigheid etc. Daarnaast beschikt Meerkerk over het prachtige natuurgebied "De Zouweboezem" met haar riviertje "De Zederik". Dit natuurgebied is een moerasgebied met rietlanden en is een eldorado voor riet- en watervogels. Wandelend of fietsend kunt u genieten van dit mooie natuurschoon!

Algemene gegevens woning:

-  De woning is standaard voorzien van een eigen warmtepomp en zonnepanelen;

-  De tuin is geheel naar eigen smaak in te richten;

-  In het ‘Zouwenbos’ is parkeren op eigen terrein en in de parkeerhavens mogelijk;

-  Het ‘Zouwenbos’ is zeer centraal gelegen, net buiten de Randstad, binnen de stedendriehoek Utrecht-Rotterdam-Den Bosch. De snelweg A27 ligt op circa vijf autominuten afstand.

Wenst u nadere informatie of een bespreking? Neem dan gerust contact met ons op!

Informatie/downloads kunt u ook vinden op de site www.zouwenbos.nl

Laat dit aanbod niet aan u voorbijgaan, want een dergelijke ontwikkeling in de kern van Meerkerk is uniek te noemen!

Interesseformulier