ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring
<< Terug naar overzicht

Jannestraat 5 5327KR Hurwenen

2 bouwkavels

  • Perceeloppervlakte: 1160 m²
  • Prijs € 290.000 v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Unieke kans om te bouwen in de Bommelerwaard: 2 kavels nabij de Waal!

Landelijk gelegen bouwkavel, groot 2.320 m², te verdelen in 2 bouwkavels (elk € 290.000,-- v.o.n.) van elk ca. 1.160 m² met een tuin op het zuiden! Zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht over de landerijen. Dit is een unieke kans om uw eigen droomhuis te realiseren.

Op de plaats van een voormalig varkensfokbedrijf is er een vergunning afgegeven om een twee-onder-één-kapwoning met garage/berging (ca. 33 m²) te realiseren. Het bestemmingsplan “Buitengebied herziening 2020, Jannestraat 5” is van toepassing. Op Ruimtelijkeplannen.nl kunt u alle informatie over het bestemmingsplan vinden.

De opdrachtgever verkoopt de grond en u kunt zelf een aannemer selecteren om de bouw te realiseren.

De tekeningen en de schoongrondverklaring worden bijgeleverd.

De kavels zijn gelegen in het buitengebied van Hurwenen op een unieke locatie met vrij uitzicht over het polderlandschap, de Hurwenense Uiterwaard en de Waal met al haar recreatieve doeleinden. De nabij gelegen plaatsen Hurwenen en Rossum bevinden zich op 2 tot 4 km afstand, de stad Zaltbommel met alle voorzieningen bevindt zich op 3 km afstand.

De Kil van Hurwenen ofwel De Kil, zoals de lokale bevolking dit gebied noemt, is een natuurgebied van 146 ha groot en is ontstaan in de 17de eeuw in een afgesneden rivierarm van de Waal. Bij hoog water in de rivier stroomt het water door het gebied. De Kil van Hurwenen is, als uitermate rijk natuurgebied, een geliefde plek voor vogels én natuurliefhebbers. In het gebied bevinden zich ook nog een aantal zandputten, een overblijfsel van de kleiwinning ten behoeve van de baksteenindustrie.

We nodigen u graag uit om met ons in gesprek te gaan over deze mooie kavels om uw droomhuis te realiseren! Neem contact op met ons kantoor: Land-Huis B.V. Makelaardij o.g.

Indeling:

Uiteraard geheel in te delen naar eigen wensen!

Kelder:

Ruime kelder met technische ruimte

begane grond:

Entree/hal voorzijde; toiletruimte met fonteintje; ruime living met open keuken; trap naar kelder en eerste verdieping.

1e verdieping:

Overloop met vlizotrap; 3 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel; badkamer met dakkapel.

Zolder:

Bergzolder

Kenmerken per kavel/woning:

Perceeloppervlakte: 1.160 m²

Woonoppervlakte: ca. 97 m²

Kelder: ca. 56 m²

Inhoud: ca. 375 m³

Garage: ca. 53 m² (incl. zolder)

Interesseformulier