ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring
<< Terug naar overzicht

Rivierdijk 392 3372BT Hardinxveld-Giessendam

Opknapper!

  • Woonoppervlakte: 145 m²
  • Perceeloppervlakte: 513 m²
  • Vraagprijs € 350.000 k.k.
Verkocht

Omschrijving

Opknapper!

Ruime vrijstaande woning met 4 dakkapellen, aanbouwen, vrijstaande berging met grote overkapping, blokhut én 5 slaapkamers. Gelegen op een kavel van 513 m² en een woonoppervlak van 145 m². De woning beschikt over 2 woonkamers, 2 keukens en 2 badkamers.

Een deel van de woning is in het verleden gebruikt als mantelzorgwoning, dit gedeelte kan heel eenvoudig bij de woning worden betrokken. Naast mantelzorg is dit object ook ideaal om wonen en werken te combineren door een kantoor of een praktijk aan huis. Kortom: een object met meerdere mogelijkheden!

Een fraaie locatie met een heerlijk prieel. Dé ideale plek om te kunnen onthaasten en te ontspannen in uw eigen tuin. Of gewoon gezellig barbecueën en lang tafelen, genietend van de mooie avonden met familie of vrienden.

De woning dient wel grondig gerenoveerd te worden.

Een pré van de woning is dat deze zowel bereikbaar is via de Rivierdijk als de Nassaustraat (via een recht van overpad).

De achtergelegen kassen staan op de planning om gesloopt te worden en zullen t.z.t. plaats maken voor woningbouw.

De woning is gelegen aan de dijk nabij de rivier Beneden Merwede, met al haar recreatieve mogelijkheden. Ook is er een veerverbinding naar o.a. de vestingstad Gorinchem, waar u heerlijk kunt shoppen of een terrasje kunt pikken. De plaatsen Hertogenbosch, Utrecht, Breda of Rotterdam zijn gemakkelijk bereikbaar via de A15 of A 27 of per trein vanaf station Hardinxveld.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling:

Begane grond:

Entree/hal met trapopgang; voorkamer; keuken met meterkast, geiser en tuindeur; slaapkamer met 2 inbouwkasten, wastafel en wasmachine-aansluiting; toilet/badkamer met douche; woonkamer met trapkast; keuken met wasmachine-aansluiting, tuindeur en toegang naar achterportaal; achterportaal met wasmachine-aansluiting en tuindeur; toilet met fonteintje; badkamer met ligbad en wastafel; c.v. ketelkast.

1e verdieping:

Overloop met bergruimten en luik naar zolder; 4 slaapkamers met dakkapel, waarvan 1 met inbouwkast.

Zolder:

Bergzolder

Algemeen:

. Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. c.v. ketel, merk Intergas, bouwjaar 2021 en geiser.

. De woning is deels voorzien van dubbelglas.

. Achter de woning is een vrijstaande houten berging (ca. 11 m²) met overkapping/prieel (ca. 14 m²), voorzien van electra.

. Naast de woning is een blokhut van ca. 5 m² met een overkapping van ca. 3 m².

. Energielabel G.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1924

Perceeloppervlakte: 513 m²

Woonoppervlakte: ca. 145 m²

Externe bergruimte: ca. 16 m²

Inhoud: ca. 558 m³


Interesseformulier