ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring
<< Terug naar overzicht

Oude waag 73-75 4153RC Beesd

Bouwkavels in Beesd

  • Perceeloppervlakte: 571 m²
  • Vraagprijs € 274.000 v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Voormalig agrarisch bedrijf maakt plaats voor nieuwbouw!
Waar voorheen een agrarisch bedrijf gevestigd was in Beesd, kunnen nu twee 2-onder-1-kap woningen met (vergunningsvrije) uitbouw en berging gebouwd worden. Altijd al uw eigen woning willen bouwen op een fraaie, vrije locatie? Dan is dit uw kans!
De kavels zijn zeer landelijk gelegen op een prachtige locatie in het buitengebied van Beesd in de gemeente Geldermalsen. Door deze landelijke ligging bieden de kavels, welke respectievelijk ca. 571 m² (huisnummer 73) en ca. 691 m² (huisnummer 75) zijn, ook een fraai uitzicht over het polderlandschap. Volgens het bestemmingsplan “Oude Waag naast 71 Beesd” mag er maximaal 375 m³ per woning gebouwd worden. Bruto vloeroppervlak maximaal per woning ca. 146,8 m² met vergunningsvrije aanbouw.
Op Omgevingsloket.nl kunt u alle informatie over het bestemmingsplan vinden.
Er is vergunning voor de bouw van een 2-onder-1-kapwoning met berging afgegeven door de Gemeente West Betuwe. De kavels zijn bouwrijp en de heipalen zijn reeds geslagen inclusief mogelijke uitbreiding. De bouw gaat van start op 23 september 2024.
Momenteel is alleen huisnummer 75 nog beschikbaar. De prijs hiervoor is € 274.000,-- v.o.n. Er is ook nog een mogelijkheid om circa 600 m² tuingrond achter de woning bij te kopen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de woning casco op te leveren en naar wens af te werken. Prijs hiervoor in overleg.
Het dorp Beesd ligt in de Betuwe, direct aan de rivier de Linge. Het centrum beschikt over diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en andere zaken. Verder is er een levendig verenigingsleven en zijn er twee basisscholen. Voor middelbare scholen is men aangewezen op Leerdam, Geldermalsen of Culemborg.
De nieuwbouw is op fietsafstand verwijderd van het landgoed “De Mariënwaerdt” met mooie boerderijen, gezellige restaurants, een landgoedwinkel met producten van eigen grond, mooie feestlocaties en geweldige jaarlijkse fairs. Op het landgoed kan men heerlijk fietsen, wandelen en genieten!
Beesd is centraal gelegen, heeft een NS-station en een snelle bereikbaarheid vanaf de rijkswegen A2 en A15.
We nodigen u graag uit om met ons in gesprek te gaan over deze mooie kavel om uw droomhuis te realiseren! Neem contact op met ons kantoor: Land-Huis B.V. Makelaardij o.g.

Interesseformulier