ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring
<< Terug naar overzicht

Nieuwstraat 12 4141 C Leerdam

Grote winkel/magazijn ruimte

  • BVO: 1000 m²
  • Huur € 50.000 per jaar
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Grote winkel/magazijn ruimte verdeeld over 2 verdiepingen van maar liefst 1.000 m², gelegen in de stadskern van Leerdam. De voorzijde grenst aan de Nieuwstraat en de achterzijde aan de Bergstraat.

Het object is o.a. voorzien van een goederenlift, een vluchttrap, diverse magazijnen en een overheaddeur aan de achterzijde.

De bestemming is Wonen-1 met functieaanduiding “detailhandel”.

De glasstad Leerdam, gelegen aan de Linge, kenmerkt zich door haar rijke historische gebouwen, de stadswallen, de schitterende lingehaven en niet te vergeten de glasblazerij en het glasmuseum. Verder heeft de stad een levendig (sport)verenigingsleven en diverse kerken, basisscholen, middelbare scholen en een gezellig stadshart met een verscheidenheid aan winkels en restaurants.

Leerdam heeft een zeer gunstige ligging t.o.v. de snelwegen A15, A2 en A27. In ca. 30 autominuten bent u Utrecht, Den Bosch of Tiel of in ca. 40 minuten in Amsterdam, Rotterdam of Breda. Voor wat betreft het openbaar vervoer is er een directe treinverbinding naar Geldermalsen en Dordrecht en een uitgebreide busverbinding naar omringende dorpen en de grotere steden Gorinchem en Utrecht.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak om dit unieke object te bezichtigen!

Indeling:

Begane grond:

Winkelentree met openslaande deuren; meterkast; kantine met schuifpui; toilet met voorportaaltje voorzien van fonteintje; grote winkelruimte met trapopgang naar verdieping; 2 magazijnruimtes; goederenlift; inbouwkast; vluchttrap.

1e verdieping:

Grote open ruimte; goederenlift; nooduitgang met trap; magazijn waarin c.v. ketelruimte.

Algemeen:

. Verwarming d.m.v. c.v. ketel Remeha Quinta 65, bouwjaar 2010.

. Warmwatervoorziening d.m.v. close-in boiler.

. Voorzien van dubbelglas.

. Winkelruimte ca. 865 m².

. Magazijnruimte begane grond: ca. 78 m².

. Magazijnruimte 1e verdieping: ca. 45 m².

KENMERKEN:

Bouwjaar: 1975

VVO:  ca. 1.000 m²


Interesseformulier