ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring
<< Terug naar overzicht

Polderdijk ong 4157JE Enspijk

Schitterende recreatie-oever aan de Linge

  • Vraagprijs € 49.000 k.k.
Verkocht

Omschrijving

Schitterende recreatie-oever, van maar liefst 810 m², direct gelegen aan de Linge met aanlegsteiger, haventje,  toegangstrap (betonbanden en tegels) met toegangshek, hardhouten beschoeiing, vrijstaande houten berging (groot ca. 10 m²) en houtopslag.

Volgens het “Verkeersbesluit ligplaatsen Linge 2011” is het aanleggen van een motorboot (categorie III) van maximaal 15 x 4 meter tot maximaal 90% van de perceelsbreedte toegestaan. Naast één motorboot zijn er één of meerdere handmatig voortbewogen vaartuigen in de zone toegestaan.

Het bestemmingsplan Buitengebied, derde herziening, recreatie is van toepassing.

Op het perceel bevindt zich naast een houten vrijstaande berging (voorzien van electra) ook een kleine houtopslag en een waterpomp.

Het naastgelegen perceel (Deil M65, groot 720 m²) is eventueel ook beschikbaar voor de verkoop, zodat er een mooi aaneengesloten geheel ontstaat.

Het perceel is gelegen in de Betuwe aan de Polderdijk tussen Enspijk en Rumpt. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen, bijvoorbeeld naar de omliggende dorpen Beesd, Rhenoy, Acquoy, Asperen én de glasstad Leerdam.

Over de Linge vaart u o.a. langs pittoreske dorpjes, fruitboomgaarden, schitterende natuurgebieden en forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Wat denkt u van een eigen landgoed aan de Linge? Dé ideale plek om te kunnen onthaasten en te ontspannen of gewoon gezellig barbecuen en lang tafelen, genietend van de mooie avonden met familie of vrienden.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging en laat uw droom werkelijkheid worden!


Interesseformulier

Bekijk dit object met Google streetview, sleep het gele poppetje naar de rode markering.