ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699

Privacy verklaring
<< Terug naar overzicht

Het Bos 4231BN Meerkerk

Goed nieuws: project “Zouwenbos” gaat van start!

  • Woonoppervlakte: 102 m²
  • Perceeloppervlakte: 178 m²
  • Prijs € 489.000 v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Goed nieuws: project “Zouwenbos” gaat van start!

Midden in de kern van Meerkerk én toch landelijk gelegen worden elf woningen gerealiseerd tussen de Zouwendijk en Het Bos. Het plan omvat tien twee-onder-één-kap woningen en één vrijstaande woning met garage. Doordat bij de twee-onder-één-kap woningen alle voorzieningen op de begane grond aanwezig zijn, zijn de woningen uitermate geschikt als levensloopbestendige woningen en voor jonge gezinnen. Kortom: ideaal voor alle doelgroepen!

De woningen hebben een mooie en moderne uitstraling, zijn energiezuinig, hebben veel lichtinval en zijn gebouwd met duurzame materialen. De woningen zijn daarnaast uitstekend geïsoleerd en gasloos ontworpen conform BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) normen. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om de woning te laten bouwen naar uw wens!

Alle voorzieningen zijn op loopafstand van het ‘Zouwenbos’ aanwezig. Meerkerk heeft veel te bieden: diverse sportmogelijkheden, een levendig verenigingsleven, restaurants, winkels, supermarkt, kerken, basisscholen, kinderopvang, medisch centrum (met huisartsenpraktijk, tandartspraktijk en fysiotherapie), veel bedrijvigheid etc. Daarnaast beschikt Meerkerk over het prachtige natuurgebied "De Zouweboezem" met haar riviertje "De Zederik". Dit natuurgebied is een moerasgebied met rietlanden en is een eldorado voor riet- en watervogels. Wandelend of fietsend kunt u genieten van dit mooie natuurschoon!

Algemene gegevens woningen:

-  De verkoopprijzen voor de twee-onder-één-kap woningen bedraagt tussen de € 489.000,-- en € 525.000,-- vrij op naam;

-  De verkoopprijs voor de vrijstaande woning bedraagt € 675.000,-- vrij op naam;

-  De twee-onder-één-kap woningen hebben een perceeloppervlak variërend van circa 172 tot 233 m² en een woonoppervlak van circa 102 m²;

-  De vrijstaande woning heeft een perceeloppervlak van circa 353 m², een woonoppervlak van circa 155 m² en een garage van circa 15 m²;

-  De woningen zijn standaard voorzien van een eigen warmtepomp en zonnepanelen;

-  De tuin is geheel naar eigen smaak in te richten;

-  In het ‘Zouwenbos’ is parkeren op eigen terrein en in de parkeerhavens mogelijk;

-  Het ‘Zouwenbos’ is zeer centraal gelegen, net buiten de Randstad, binnen de stedendriehoek Utrecht-Rotterdam-Den Bosch. De snelweg A27 ligt op circa vijf autominuten afstand.

Wenst u nadere informatie of een bespreking? Neem dan gerust contact met ons op!

Laat dit aanbod niet aan u voorbijgaan, want een dergelijke ontwikkeling in de kern van Meerkerk is uniek te noemen!

Interesseformulier